|
|
Lån  


 
Annonce:


Hvad laver en ergoterapeut
En ergoterapeut arbejder med alle facetter af den menneskelige krop og psyke. Som ergoterapeut arbejder du både med syge og raske og mennesker, såvel som unge og gamle.

Din kreativitet og personlige indsigt er drivkraften for dine muligheder for at skabe løsninger, der er skræddersyet til det enkelte sygdomsramte individ. Du får med andre ord rig mulighed for selv at få indflydelse på det behandlingsforløb, som du vurderer er bedst for din patient.

Jobmulighederne er også mange med en uddannelse som ergoterapeut. I det private erhvervsliv kan du arbejde som konsulent indenfor arbejdsmiljø, ligesom du kan designe hjælpemidler med henblik på at optimere forholdene for sygdomsramte medarbejdere.

Du kan også få arbejde i det offentlige sundhedssystem. Her kan du, hvis du vil, få skrivebordsarbejde som sagsbehandler eller rådgiver, eller du kan arbejde i felten med at udvikle og genoptræne børn, ældre og unge på specialskoler eller i deciderede genoptræningscentre. Enkelte ergoterapeuter vælger at bygge videre på uddannelse og supplere med psykologi.

Efterspørgslen på ergoterapeuter vil stige i de kommende år, hvor behovet for sygdomsforebyggelse, behandling og genoptræning vil stige. Som et glimrende bevis på dette, eksisterer arbejdsløshed slet ikke blandt ergoterapeuter i dag.

Kategorier på sider:

Coaching Ergoterapi bger Lgeleksikon Kampagnetilbud Ergoterapeut Hvad gr en ergoterapeut1111 Hvornr er der brug for ergoterapi1111 Hvordan fr man ergoterapi1111 Coaching Ergoterapeut uddannelser Hvad er ergoterapi1111 Helse & Sundhed Ergoterapi diverse Hvad laver en ergoterapeut Ergoterapeut uddannelse Hvor foregr ergoterapi1111


 Du er her: Ergoterapi - Netannoncer Ergoterapi -